Stort værelse i Valby

Faciliteter

Areal
19m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nakskovvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.000 kr

Depositum:

9.000 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Hyggelig lys lejlighed med nyrenoveret køkken, bad og altan. Lejligheden ligger på en rolig vej, og er en sidegade til Valby Langgade, med kun 150 m. til nærmeste busstoppested, 7 min. på gåben til Danshøj st., og 5 minutter på gåben til Ålholm st. Det tager herudover kun 20 min. at cykle ind til indre by. Selve lejligheden er opdelt i stue og soveværelse, hvor soveværelset er mit, mens du vil få stuen. Køkkenet indeholder komfur, opvaskemaskine og køle/fryseskab som er til fri afbenyttelse, der er også altan herfra. På badeværelset som er renoveret inden for de sidste 3 år er der vaskemaskine, og lige under lejligheden er der tørrekælder med god plads til vasketøj. Der er fælles aflåst have i foreningen og stor cykelkælder. Huslejen er med vand og varme, men uden strøm, forsikring og internet. Om mig: Jeg arbejder selv fuldtid i Glostrup og har meget lange dage på kontoret, i min fritid er jeg sammen med mine venner og min familie og i nogle weekender arbejder jeg på en bar. Det er meget vigtigt for mig at der er rent i lejligheden! Jeg er ikke hysterisk med rengøringen, men forventer at du holder værelset rent og er med på at deles om rengøringen af fællesarealerne ...

Lejlighed til leje på 19 m2 i 2500 Valby

I denne lejlighed på Nakskovvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 19 m2.

Om lejeboligen på Nakskovvej i 2500

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Nakskovvej  ligger på 4.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 9.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-05-31.

Andre lejeboliger i 2500 Valby

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2500 Valby? Du kan i øjeblikket finde 148 lejemål i Valby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.