Flot og centralt beliggende udsigtslejlighed med 2 altaner - Midt i Kolding med direkte udsigt til gågaden.

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Helligkorsgade
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

20.850 kr

Leje per måned:

6.950 Kr/md

<p>Sk&oslash;n lejlighed p&aring;&nbsp;69 m2 midt i Kolding ved Borchs Gaard.&nbsp; Med stor entre, stort masterbedroom med egen altan og faste skabe, stort nyere bad med gulvvarme og l&aelig;kkert materialevalg, samt ny vaskemaskine og t&oslash;rretumbler i &eacute;n. Stort k&oslash;kken/alrum med spisestue og stue, hvor stuen har smal udsigtsaltan direkte til g&aring;ganden i 3. sals h&oslash;jde.</p> <p>Super sp&aelig;ndende lejlighed til under 7.000 kr. Lejligheden er velegnet til enkelt person eller et par.</p>

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Helligkorsgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 69 m2.

Om lejeboligen på Helligkorsgade i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Helligkorsgade er 6.950 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.850 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-03-01.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.