Super lejlighed som har det hele med mange værelser, hemsløsning, kæmpe badeværelse, køkken/alrum og stue med loft til kip samt dejligt lysindfald og super centralt beliggende midt i Randers C.

Faciliteter

Areal
137m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

30.900 kr

Leje per måned:

10.300 Kr/md

<p>Her f&aring;r du/I det hele. Stor 137 m2 perfekt ruminddelt lejlighed med&nbsp;flot udsigt og godt med lysindfald fra 3. sals niveau. Boligen rummer stor&nbsp;stue/alrum og k&oslash;kken, meget stort bad som skal opleves og&nbsp;3 sk&oslash;nne v&aelig;relser. Dertil kommer hemsl&oslash;sning. Omr&aring;det udenfor er med fordel lukket til beboerne i et f&aelig;lles g&aring;rdmilj&oslash; med gr&aelig;spl&aelig;ne, grill og plads til leg&nbsp;og hygge. En virkelig sk&oslash;n lejlighed i hjertet af Randers hvor du/I har det hele lige omkring jer.&nbsp;</p>

Stor lejlighed på 137 m2 til leje 8900 Randers

På Vestergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 137 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vestergade i 8900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vestergade er 10.300 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 30.900 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket kan du finde 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.