Tidsbegrænset leje. Møbleret lejlighed i hjertet af Vanløse.

Faciliteter

Areal
37m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
209 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
Morsøvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

6.800 kr

Depositum:

13.600 kr

Leje per måned:

6.800 Kr/md

Hyggelig møbleret 1 værelses lejlighed på 37 M2. Virkelig godt indrettet og med masser af lys. Tidsbegrænset leje fra 1.6 og tre måneder frem med mulighed for forlængelse. Tæt på metro, tog og bus. Masser af grønne områder i nærheden og i et roligt kvarter.

Lejlighed til leje på 37 m2 i 2720 Vanløse

I denne lejlighed på Morsøvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 37 m2.

Om lejemålet på Morsøvej i 2720

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Morsøvej er 6.800 kr.
Depositum
Du skal lægge 13.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-05-31.

Andre lejeboliger i 2720 Vanløse

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2720 Vanløse? Du kan i øjeblikket finde 15 lejemål i Vanløse netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.