trongården - nyopførte lejeboliger i det populære lyngby

Faciliteter

Areal
127m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Karen Schacks Vej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

18.995 kr

Depositum:

56.985 kr

Leje per måned:

18.995 Kr/md

<p>trongården opføres tæt ved dyrehaven, som en del af en større udvikling af kgs. lyngbys østligste del.</p> <p>bebyggelserne er udlagt som svanemærkede lejeboliger og rækkehusbebyggelser. med lyse materialer både ude og inde fremstår ejendommene lækre og imødekommende. </p> <p>indvendigt findes ejendommen med 3-stavs lamelparket i eg, køkken og badeværelse fra hth og hårde hvidevare som siemens. </p> <p>med beliggenheden er man tæt på natur, indkøb og offentlig transport.</p> <p>nb: da trongården er et nybyggeri, står alle lejemål ikke helt færdigbygget endnu. billederne viser derfor ikke den pågældende ejendom, men i stedet billeder fra prøveboligerne. billedernes formål er at give en fornemmelse af stil og materialevalg. ift. planløsning henviser vi til plantegningen. kom gerne forbi til et åbent hus, eller ring og hør mere.</p>

Stort hus på 127 m2 til leje 2800 Kongens Lyngby

På Karen Schacks Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 127 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Karen Schacks Vej i 2800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Karen Schacks Vej er 18.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 56.985 kr.

Andre lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2800 Kongens Lyngby? I øjeblikket finder du 109 lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.