Tusindfryd 110E, Rækkehus 2 plan, 8600 Silkeborg

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Tusindfryd
Depositum:

28.185 kr

Leje per måned:

9.395 Kr/md

Skønt beliggende rækkehus på Tusindfryd i Gødvad Dette 4-værelses rækkehus består i stueplan af bryggers, badeværelse, køkken-alrum. På 1. sal består indretningen af et stort soveværelse, 2 værelser samt badeværelse. Materialer: Lyse Troldtekt-lignende lofter Gulve i bryggers og på badeværelserne er grålige klinker. Gulve i opholdsrum er lyse laminatgulve med egetræslook. Hvide Svane-elementer i køkken, bad, bryggers og på værelserne. Fra boligen er der udgang til egen terrasse på 10 m2. Derudover har boligen en lille gårdhave, egen carport med sensor-styrede spots samt skur. Alt i hårde hvidevarer medfølger. Byggeriet færdiggøres i tre etaper og derfor er der (for denne boligtype) 3 mulige indflytnings-datoer: Indflytning fra d. 15-7-2019 Indflytning fra d. 15-8-2019 Indflytning fra d. 1-9-2019 Fra adressen er der 6,5 km til Silkeborg C, 2 km til dagligvareindkøb og skole. CR Tømrer & Snedker ApS bygger disse super skønne rækkehuse på Tusindfryd som Domus Tusindfryd 73 ApS udlejer.

Stort hus på 110 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Tusindfryd finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Tusindfryd i 8600

Husleje
Du skal betale 9.395 kr. om måneden for denne bolig på Tusindfryd.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 28.185 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 boliger til leje i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.