Udlejes udelukkende til internationale kunder på virksomhedskontrakt

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
42 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Store Strandstræde

Leje per måned:

16.800 Kr/md

Denne charmerende lejlighed ligger i den hyggelige Store Strandstræde med restauranter, butikker og liv lige uden for døren. Boligen ligger på 3. + 4. sal og spisestue, køkken, gæstetoilet samt stuen på 3. sal, på 4. sal ligger soveværelset og det store badeværelse. Boligen bliver fuldt møbleret. Udlejes kun til expats på tidsbegrænset kontrakt og det skal være virksomhedskontrakt. Minimum bindingsperiode 12 måneder.

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 1255 København K

I denne lejlighed på Store Strandstræde får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 105 m2.

Om lejeboligen på Store Strandstræde i 1255

Husleje
Du skal betale 17.800 kr. om måneden for denne bolig på Store Strandstræde.

Andre lejeboliger i 1255 København K

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 1255 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 boliger til leje i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.