V. Hjermitslev 2 værelses

Faciliteter

Areal
43m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Alstrupvej
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

8.400 kr

Leje per måned:

2.800 Kr/md

Lejlighed til leje på 43 m2 i 9700 Brønderslev

I denne lejlighed på Alstrupvej i Brønderslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Alstrupvej i 9700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Alstrupvej ligger på 2.800 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 8.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9700 Brønderslev? I øjeblikket kan du finde 93 lejeboliger i 9700 Brønderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.