Værelse med altan og flot udsigt centralt beliggende i Århus C

Faciliteter

Areal
14m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Schleppegrellsgade
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

3.800 kr

Depositum:

3.800 kr

Leje per måned:

3.800 Kr/md

Da min roommate fraflytter min lejlighed udlejer jeg et værelse på skønne Frederiksbjerg pr. 1/3-2021. Lejligheden befinder sig på Schleppegrellsgade på Frederiksbjerg, som er tæt på Bruuns Galleri og i gå afstand til centrum. Lejligheden er 68 m2 og består af fælles entré, badeværelse, køkken med opvaskemaskine, samt to værelser (med altaner). Værelset der udlejes er ca. 14 m2 med altan og udsigt over Aarhus og det tilhørende gårdareal. Prisen for at bo er 3.800 kr., hvor alt undtagen Wifi er inkluderet! Værelset er ikke møbleret. Du kommer til at bo med mig (Sebastian, 26), som til daglig læser en cand.merc på Aarhus Universitet. Ved siden af studiet bruger jeg tid på arbejde og hygge med venner og familie. Derudover elsker jeg at nyde et glas vin på min altan. Hvis du er interreseret så skriv lidt om dig selv. Ser frem til at hører fra dig.

14 m2 værelse til leje i 8000 Aarhus C

Stort værelse til leje på Schleppegrellsgade i 8000 Aarhus C. Værelset er på 14 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Schleppegrellsgade i 8000 Schleppegrellsgade

Husleje
Huslejen for denne bolig på Schleppegrellsgade ligger på 3.800 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 3.800 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-02-28.

Andre værelser til leje i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 lejemål i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.