værksted - lager - butik

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kirkevej

Leje per måned:

2.500 Kr/md

Kontor, Lager, Værksted / Produktion, Butik, Showroom mulighed for oprettelse af klinik eller anden form for lib erhverv. Ejendommen er en kombineret privat bolig og erhverv. der har før været drevet håndværksvirksomhed. 180 + 50m2 maskinhal ca. 80m2 værksted med 2 kontor + Toilet & Bad ca. 40m2 Butik direkte adg. til værksted / kælder. ca 100m2 lager i "kælderplan" med dagslys ca. 50m2 Garage (pl. 3 biler) ca. 80m2 produktion / lager / værksted

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 5260 Odense S

I denne lejlighed på Kirkevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejeboligen på Kirkevej i 5260

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Kirkevej er 2.500 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5260 Odense S

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5260 Odense S? Du kan i øjeblikket finde 18 boliger til leje i Odense S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.