Vasen 1A, st. th - 186m2 i bymidte

Faciliteter

Areal
186m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vasen
Depositum:

21.000 kr

Leje per måned:

7.000 Kr/md

Centralt beliggende butikslokale, med fine store udstillingsvinduer, mod byens gågade - samt 9m2 kælderrum. Lokalet er lyst, venligt og beliggende med gode tilkørsels/parkeringsforhold. Har indtil fornyligt været anvendt af optiker, og fremstår i en stand der gør det fuldt brugbar. Er p.t. tomt og vil kunne overtages straks. Butikken opvarmes med fjernvarme, og der er opsat separat varmemåler. Bliv genbo til Lemvig Apotek - tæt v/ Lemvig Kommune og gågaden.

Stor lejlighed på 186 m2 til leje 7620 Lemvig

I denne lejlighed på Vasen får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 186 m2.

Om lejeboligen på Vasen i 7620

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vasen er 7.000 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.000 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7620 Lemvig

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7620 Lemvig? Du kan i øjeblikket finde 14 lejeboliger i Lemvig netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.