VASKEMASKINE - VESTVENDT ALTAN - NYMODERNISERET

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Boulevarden
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

29.995 kr

Leje per måned:

9.995 Kr/md

Skal du leje en af Aalborgs mest unikke moderne lejligheder? Så har vi netop fået denne fantastiske lejlighed på Boulevarden ledig! I denne lejlighed har vi virkelig brugt energi på de mindste detaljer. Lige fra dørtelefon med kamera til stor bruseniche med "rainshower"! Lejlighedens indretning: Entré med plads til sko og overtøj. Hertil er der spots i loftet, røgalarm og dørtelefon med kamera! Stue med store vinduespartier, og plads til sofa og spisebord! Stue/ 1 værelse mod gaden med højt til loftet! Køkken fra JKE med spots i loftet, integreret opvaskemaskine, selvrensende pyrolyseovn, lynhurtigt Induktionskomfur og meget mere! Fra Køkken er der adgang til den vestvendte altan, som er perfekt til sommeraftenerne med familien eller vennerne! 2. Værelse mod gården med massere af plads til både seng, skrivebord og den helt store gaderobe! Badeværelse med gulvvarme, stor bruseniche med rainshower, stort vaskeskab, stort spejl med lys og mere! Bryggers med skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler! Mere info: Det er ikke tilladt at have husdyr i lejligheden Lejligheden overtages nymalet Trapperne bliver vasket af et professionelt firma Der er depo...

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9000 Aalborg

På Boulevarden finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Boulevarden i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Boulevarden   ligger på 9.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.995 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-31.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.