Skøn 3 værelses lejlighed

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Petersbjerggård
Forbrug:

490 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

23.174 kr

Leje per måned:

7.725 Kr/md

Pæn og velholdt murstensejendom fra 1993. Ejendommen er omgivet af et stort grønt fællesareal, hvor der er plads til leg for børnene, og de voksne kan nyde en rolig stund i solen. Herudover er der fantastisk udsigt over Kolding Fjord. Der er gratis parkering på de omkringliggende p-pladser, og ellers er der mulighed for at leje en fast p-plads i parkeringskælderen til bygningen. Lejemålet er en nyrenoveret 3 værelses lejlighed på 103 kvadratmeter fordelt over et nyt køkken med alt i hårde hvidevare, køkkenet er i åben forbindelse med stue. Herudover 2 gode og regulære værelser, samt badeværelse hvor der er mulighed for at opsætte en vaskesøjle. Til lejemålet hører et depotrum i kælderen. Der er desuden fællesvaskeri og cykelparkering. Ejendommen er beliggende i flotte og rolige omgivelser, tæt på offentlig transport og med nærmeste supermarked inden for 50 meter fra hoveddøren. Derudover er der også både skole og daginstitutioner i nærheden, samt kort afstand til omfartsveje og E45. OBS. De billeder der ses, er fra før renoveringen fandt sted. Varme og el afregnes direkte til værkerne. OBS. Husdyr ikke tilladt

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 6000 Kolding

På Petersbjerggård finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Petersbjerggård i 6000

Husleje
Du skal betale 7.725 kr. om måneden for dette lejemål på Petersbjerggård.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.174 kr.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 230 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.