Velkommen til Ådalshuset i Åbyen - Åbyhøjs nye grønne boligkvarter

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
198 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Baldersgade
Forbrug:

1.050 kr/md

Forudbetalt leje:

10.900 kr

Depositum:

32.700 kr

Leje per måned:

10.900 Kr/md

Ådalshuset ligger i det nye grønne boligkvarter Åbyen - en naturlig forlængelse af det hyggelige Åbyhøj. Her får du en hverdag tæt på det hele: Ådalens vilde natur, Brabrandsøen og kun et par km fra midtbyens puls. Du flytter ind i en af de 190 arkitekttegnede lejligheder og rækkehuse der byder dig velkommen med massere af lys, plads og hyggelige nordiske detaljer. Smut en tur ned i gården og pluk æbler i plantagen, indtag udsigten i taghaven eller nyd solen på din egen altan eller terrasse. Se mere på: https://aadalshuset.dk/ BEMÆRK: Billederne er af vores prøvebolig

Hus til leje på 91 m2 8230 Åbyhøj

I dette hus på Baldersgade får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 91 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Baldersgade i 8230

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Baldersgade er 10.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 32.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8230 Åbyhøj

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8230 Åbyhøj? I øjeblikket finder du 40 lejeboliger i 8230 Åbyhøj her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.