Viborgs bedst beliggende kontor

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kompagnistræde
Depositum:

20.790 kr

Leje per måned:

6.930 Kr/md

Kontoret er beliggende på 1. sal i ejendommen Kompagnistræde 2 med fantastisk udsigt til Domkirken og den skønne Latinerhave. 1. sal er share office og består af flere små virksomheder med et dynamisk og velfungerende miljø. Selve kontoret er ca. 23 m² med adgang til separat møderum (med fladskærm til fremvisning) samt mulighed for opkobling til multifunktionsmaskine til print, kopi, scan m.m. Der er gratis wi-fi. Fællesarealerne, såsom køkken, møderum, kopirum og toiletter deles af 1. sals lejerne. Udlejer sørger for indkøb af papir, kaffe m.m., således fællesarealerne fungerer. Lejemålet ligger i Viborgs bymidte ved Nytorv, Latinerhaven og Domkirken. Ejendommen fremstår yderst præsentabel for enhver form for virksomhed.

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Kompagnistræde får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 61 m2.

Om lejemålet på Kompagnistræde i 8800

Husleje
Du skal betale 6.930 kr. om måneden for denne lejebolig på Kompagnistræde.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.790 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.