VILLALEJLIGHED i centrum af Hobro ledig 1.4.2021

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Korsgade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

7.300 kr

Depositum:

21.900 kr

Leje per måned:

7.300 Kr/md

Moderniseret patriciavilla i centrum af Hobro - 200 meter fra gågade og 2 supermarkeder. Stueetagen er ledig og dertil hører lille dejlig have med 2 terrasser samt udhus. Haven passes af lejer i stuelejligheden. Huset indeholder flot Invita køkken med opvaskemaskine, køl/frys samt spiseplads og udgang til terrasse, mellemgang, badeværelse med vaskemaskine, soveværelse med 4 klædeskabe, stor stue plus tv-stue/soveværelse efter eget valg.Energimærke er ukendt. Dejlig lys og velfungerende lejlighed

Stort hus på 104 m2 til leje 9500 Hobro

I dette hus på Korsgade får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 104 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Korsgade i 9500

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Korsgade er 7.700 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 lejemål i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.