Vimmerbyvej 110C, Rækkehus, 8600 Silkeborg

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vimmerbyvej
Depositum:

31.800 kr

Leje per måned:

10.600 Kr/md

DEJLIGT KØKKEN-ALRUM Centralt i huset er det gennemlyste køkken-alrum, med store vinduespartier og udgang til terrasse både foran og bag rækkehuset. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så du kan klare madlavningen og samtidig følge med i familiens øvrige aktiviteter. OPLAGT FORÆLDREAFDELING Husets tre værelser har alle faste skabe. De er fordelt med en oplagt forældreafdeling, hvor det største værelse er placeret i husets ene ende lige ved siden af badeværelset, mens de øvrige to værelser ligger side om side i husets anden ende. STORT BRYGGERS MED VASK Rækkehuset har et rummeligt bryggers med plads til både garderobe og tøjvask. Til sidstnævnte er der både vaskemaskine og tørretumbler samt en håndvask. TERRASSE OG CARPORT Der er flisebelagt terrasse både foran og bag ved huset samt et lille græsareal. Derudover er der et lille skur, hvor der plads til et par cykler eller havemøbler. Med denne lejebolig får I også egen carport til bilen, og har I to biler, er der også plads til at parkere den anden bil foran huset. GENERELT OM BOLIGERNE PÅ VIMMERBYVEJ Alle boligerne er lyse og indbydende med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers ...

Stort hus på 110 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Vimmerbyvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vimmerbyvej i 8600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vimmerbyvej er 10.600 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 31.800 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 lejemål i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.