Vimmerbyvej 125D, Rækkehus, 8600 Silkeborg

Faciliteter

Areal
125m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vimmerbyvej
Depositum:

34.800 kr

Leje per måned:

11.600 Kr/md

Dejligt, stort rækkehus med plads til hele familien. CENTRALT KØKKEN-ALRUM Her har du i midten af huset et skønt køkken-alrum, hvor der er god plads til både leg og ophold. Familien kan samles om køkkenøen eller indrette sig med et stort sofahjørne, hvor husets beboere kan slænge sig. Flere store vinduespartier sikrer et godt lysindfald i køkken-alrummet, og der er mulighed for at åbne ud til både for- og baghave. FIRE VÆRELSER MED GARDEROBESKABE Dette rækkehus har fire store værelser med garderobeskabe fra HTH. STORT OG FUNKTIONELT BRYGGERS I bryggerset er der vaskemaskine og tørretumbler, en håndvask og lidt skabe til opbevaring af fx overtøj. SKØNNE UDEAREALER Foran huset har du carport og skur, et mindre græsareal og en flisebelagt terrasse. Bag huset er en større terrasse, der indbyder til mange timers hygge. GENERELT OM BOLIGERNE PÅ VIMMERBYVEJ Alle boligerne er lyse og indbydende med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Ventilationsanlæg er installeret i hver bolig, hvilket giver er godt indeklima. Gulvvarme i alle rum giver en stabil varm...

Stort hus på 125 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Vimmerbyvej finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 125 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vimmerbyvej i 8600

Husleje
Du skal betale 11.600 kr. om måneden for denne lejebolig på Vimmerbyvej.
Depositum
Du skal lægge 34.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 boliger til leje i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.