Vimmerbyvej 75HA, Lejlighed, 8600 Silkeborg

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vimmerbyvej
Depositum:

22.500 kr

Leje per måned:

7.500 Kr/md

Toværelses lejlighed på 75 m2 med køkken-alrum og bryggers. BRYGGERS MED VASKEMASKINE I denne lejlighed får du et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter, der er installeret ved indflytning. Fra bryggerset kan du fortsætte ind i badeværelset, der indeholder toilet og bruseniche. DEJLIGT KØKKEN-ALRUM Køkken-alrummet er aflangt med køkkenet placeret i den ene ende. Køkkenet åbner op ud mod det øvrige opholdsrum, hvor du kan indrette en hyggelig spiseplads og et tv-/sofahjørne. SOVEVÆRELSE MED FAST SKAB Soveværelset har en god størrelse og indeholder faste garderobeskabe fra HTH. MULIGHED FOR AT SIDDE UDE Denne lejlighedstype findes både på 1. sal og i stueplan. På 1. sal er der trapperepos, du kan bruge som altan, og i stueplanslejlighederne er der terrasse bag boligen. GENERELT OM BOLIGERNE PÅ VIMMERBYVEJ Alle boligerne er lyse og indbydende med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Ventilationsanlæg er installeret i hver bolig, hvilket giver er godt indeklima. Gulvvarme i alle rum giver en stabil varme. Der er installeret fibernet i ejendommen. ...

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Vimmerbyvej i Silkeborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Vimmerbyvej i 8600

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Vimmerbyvej ligger på 7.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 22.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 lejemål i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.