Vimmerbyvej 95HB, Lejlighed, 8600 Silkeborg

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vimmerbyvej
Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

Ny treværelses lejlighed i Silkeborg. TO GODE VÆRELSER Lejligheden indeholder to værelser, begge med fast skab fra HTH. Det ene er oplagt som soveværelse, mens det andet værelse fx kan indrettes som børneværelse eller kontor. FUNKTIONELT BRYGGERS I bryggerset har du vaskemaskine og tørretumbler, og derudover er der her plads til garderobe, da rummet også er lejlighedens entré. KØKKEN I FORBINDELSE MED STUE I køkkenet har du god bordplads, og med ovn, komfur, køle-/fryseskab og opvaskemaskine har du alt, hvad du skal bruge i hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvor du har god plads til at indrette en hyggekrog og en spiseplads, hvor du kan samle gæster om en god middag. MULIGHED FOR AT SIDDE UDE Denne lejlighedstype findes både på 1. sal og i stueplan. På 1. sal er der trapperepos, du kan bruge som altan, og i stueplanslejlighederne er der terrasse bag boligen. GENERELT OM BOLIGERNE PÅ VIMMERBYVEJ Alle boligerne er lyse og indbydende med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Ventilationsanlæg er installeret i hver bolig,...

Værelse til leje på 95 m2 i 8600 Silkeborg

Dette store værelse er til leje på Vimmerbyvej i 8600 Silkeborg. Værelset er på 95 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Vimmerbyvej i 8600 Silkeborg

Husleje
Du skal betale 8.500 kr. om måneden for dette lejemål på Vimmerbyvej.
Depositum
Du skal lægge 25.500 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette værelse fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8600 Silkeborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8600 Silkeborg? I øjeblikket finder du 141 lejeboliger i 8600 Silkeborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.