Vores One-bedroom lejlighed (65 m2) har separat soveværelse med en kingsize luksusseng med danskproduceret kvalitetsmadras. Der er fuldt udstyret køkken i et køkken-alle-rum med spisepladser og sofa.

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Rundforbivej
Forbrug:

0 kr/md

Leje per måned:

34.500 Kr/md

<p>Vores One Bedroom Apartment (to-v&aelig;relseslejlighed) p&aring; 65 m2 har plads til 4 sovende g&aelig;ster. Der separat sovev&aelig;relse med en king-size seng, stue med sofa, som nemt kan laves om til en behagelig queen-sized seng.</p> <p>Lejligheden indeholder stor m&oslash;bleret, vestvendt altan, spisebord, opvaskemaskine, varmluftsovn, Nespresso maskine og et udvalg af eksklusive badeprodukter fra Molton Brown.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Prisen inkluderer: </strong></p> <p>- Parkering</p> <p>- 50 Mbit Wi-Fi</p> <p>- Fri adgang til SATS fitness</p> <p>- Fuldt udstyret k&oslash;kken Kaffe og te faciliteter</p> <p>- 40&Prime; fladsk&aelig;rm med Apple TV</p> <p>- Stor overd&aelig;kket m&oslash;bleret altan</p>

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 2850 Nærum

I denne lejlighed på Rundforbivej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejemålet på Rundforbivej i 2850

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Rundforbivej er 34.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2020-01-01.

Andre lejeboliger i 2850 Nærum

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2850 Nærum? Du kan i øjeblikket finde 11 lejemål i Nærum netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.