Om BoligZonen - Alle boligsøgende og udlejere samlet ét sted

Velkommen til BoligZonen

Engagement, brugervenlig og tillid

Vi er her for at hjælpe netop dig med din boligsøgning eller udlejning. Vi synes, det er sjovt og spændende at udvikle en lejeboligportal, som vores kunder finder interessant i forhold til indhold og brugervenlighed.

Vi er personligt meget engageret og føler et kæmpe ansvar. Vi arbejder hver dag benhårdt for at udvikle en funktionel lejeboligportal til dig som bruger.

BoligZonen er en boligportal, som formidler kontakten mellem udlejere og lejere i hele Danmark. Vi har eksisteret siden 2017, men skiftede navn til BoligZonen i 2021 og er i dag blandt én af de største boligportaler kun for lejeboliger i hele Danmark.

For os er det et succesparameter og yderst vigtigt, at du, som bruger af vores boligportal, har tillid til, at det, vi laver, og at de boliger, du finder på vores hjemmeside, er valide.

Alle laver fejl, og det gør vi også. Derfor: skriv til os, hvis du har forslag til forbedringer eller opdager nogle fejl, som du mener, vi bør rette op på. Husk på, vi er her for at hjælpe netop dig.

Rigtig god fornøjelse.
De bedste hilsner
Josefine og Kristian

Kontakt os her, hvis du har brug for hjælp – kontakt os

BoligZonen
Næstvedgade 28
2100 København Ø