Om BoligZonen - boligsøgende og udlejere samlet ét sted


Velkommen til BoligZonen!

Kundetilfredshed, brugervenlighed og tillid


BoligZonen er en boligportal, som formidler kontakten mellem udlejere og lejere af lejeboliger i hele Danmark. Vi har eksisteret siden 2017, men skiftede i 2021 navn til BoligZonen.

BoligZonen er målrettet henholdsvis udlejere, som ønsker at annoncere og udleje én eller flere ledige lejeboliger, og boligsøgende/lejere, som ønsker at finde et ledigt lejemål. 

Derudover stiller BoligZonen en række redskaber til rådighed, så som f.eks. artikler, skabeloner og vejledninger, der har til formål at lette dét at udleje og leje boliger i Danmark. 

BoligZonen har også til formål at være en boligportal, hvor lejer og udlejer kan finde hinanden og finde relevante redskaber relateret til lejeboligmarkedet. 

Vi føler et kæmpe ansvar, og arbejder hver dag benhårdt for at udvikle en funktionel lejeboligportal til dig som bruger.

For os er det et succesparameter og yderst vigtigt, at du som bruger af vores boligportal har tillid til, at det vi laver er ordentligt, og at de lejeboliger, du finder på vores hjemmeside er valide og brugbare.

Vi bestræber os derfor altid på at give vores kunder den bedste service. Måtte du alligevel opleve forhold, som ikke er tilfredsstillende, så skriv endelig til os - også hvis du har forslag til forbedringer eller opdager fejl, som du mener, vi bør rette op på. 


Rigtig god fornøjelse.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.


De bedste hilsner

Teamet bag BoligZonen