Udlej nemt
og gratis din

lejebolig

Udlej din bolig

Opret en boligannonce - og find let og
gratis en lejer til din bolig!

Hos BoligZonen er boligudlejning gratis. Du kan derfor gratis oprette en boligannonce, når du skal udleje din lejebolig. Vi har gjort det nemt for dig som udlejer at leje din bolig ud i en fart, uanset om der er tale om professionel eller privat boligudlejning, og uanset om du udlejer et eller flere værelser, huse, rækkehuse eller lejligheder.

Boligvisning og annoncering

Din boligannonce bliver naturligvis vist i BoligZonens boligvisning, når boligsøgende søger efter lejeboliger på vores boligportal.

Derudover har din bolig mulighed for at blive eksponeret via en eller flere af BoligZonens nedenstående kanaler.

1 BoligMatcher

Vi sender din boligannonce ud pr. mail til de boligsøgende, som har oprettet en BoligMatcher hos os, hvor de har bedt om at blive orienteret, når der kommer en lejebolig som din.

2 Google annoncering

BoligZonen anvender Google Ads som led i vores annoncering. Det gør vi for at sikre, at boligerne, der er slået op på hjemmesiden, får så høj eksponering som mulig i Google.

3 Facebook annoncering

Med Facebook Ads vil din bolig blive annonceret på tværs af Facebook, Instagram og Messenger. Via forskellige målsætninger, som er sat op af BoligZonen, vil din bolig blive vist i passende formater for udvalgte målgrupper.

4 E-mailmarketing

Som led i vores e-mailmarkedsføring vil din bolig blive sendt ud til de boligsøgende, som leder efter en lejebolig i det område, hvor din bolig er placeret.

5 BoligZonens egne Facebook-grupper

BoligZonens Facebook-grupper for ledige lejeboliger har mere end 350.000 medlemmer fordelt over hele landet. Vi annoncerer på daglig basis boligannoncer i de relevante grupper i din boligs nærområde. Det øger boligannoncens eksponering i lokalområdet bedst muligt.

Boligsøgerannoncer - find let og gratis
en lejer til din bolig

En Boligsøgerannonce er en annonce, som er udfyldt af boligsøgende, der søger efter en specifik lejebolig.

Som udlejer kan du let søge og selektere blandt de aktive boligsøgende, der har oprettet en Boligsøgerannonce hos os.

Finder du en boligsøgende med en profil, der matcher dine kriterier til en kommende lejer, og har du en bolig, der matcher den boligsøgendes kriterier, kan du let og gratis tage direkte kontakt til vedkommende via Boligsøgerannoncen.

Find din kommende lejer

BoligZonens gratis
digitale lejekontrakt

Med BoligZonens digitale lejekontrakt kan du bl.a lave en:

 • Almindelig lejekontrakt
 • Lejekontrakt til værelsesudlejning
 • Fremlejekontrakt
 • Tidsbegrænset lejekontrakt
 • Uopsigelig lejekontrakt

Uanset hvilken lejekontrakt du ønsker at lave, guider vi dig til korrekt udfyldelse. Vi hjælper dig også med at formulere lejekontraktens § 11, som indeholder de særlige vilkår i lejekontrakten.

Hvad sker der, når din
boligannonce er oprettet?

Vi validerer og godkender altid manuelt nye boligannoncer. Det gør vi for at skabe tryghed for de boligsøgende, der gør brug af vores boligportal.

Når du har oprettet en boligannonce, får du automatisk besked pr. mail, når der er boligsøgende, der viser interesse for dit lejemål. Du kan selv vælge, om du ønsker at kommunikere skriftligt via vores beskedsystem, telefonisk, eller begge dele, med de boligsøgende, som retter henvendelse til dig.

Vores kundeservice

Vi er her for at hjælpe dig med din boligudlejning. Du kan chatte med os alle ugens dage mellem kl. 8 - 22.

Eller du kan kontakt os nedenfor, hvis du har nogle spørgsmål.

Kontakt os her

Mest spurgte spørgsmål
fra udlejere

Står du og skal til at udleje en eller flere boliger, så opret enkelt, hurtigt og gratis en boligannonce på BoligZonen, og find den rette lejer til din bolig.  

Du kan oprette din boligannonce her. 

Hos BoligZonen er det muligt at udleje alle typer boliger, så længe der er tale om en privat beboelse. 

På BoligZonen kan følgende boligtyper udlejes: 

 • Udlejning af lejlighed
 • Udlejning af hus 
 • Udlejning af rækkehus
 • Udlejning af værelse
 • Udlejning af studiebolig
 • Udlejning af bytteboliger

Der kan derimod ikke ske udlejning af erhvervsboliger.  

Hos BoligZonen er det gratis at udleje boliger. Du kan derfor helt gratis gøre brug af vores services, så som oprettelse af en boligannonce, udfyldelse af vores digitale lejekontrakt, og vores andre skabeloner, herunder ind- og fraflytningsrapporter, som vi stiller gratis til rådighed for dig der udlejer din bolig via BoligZonen. 

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt for dig at udleje din bolig. 

Vi anbefaler, at din boligannonce indeholder en så præcis beskrivelse af lejemålet, som muligt. På den måde får du de mest relevante henvendelser fra boligsøgende, som leder efter en lejebolig, der matcher lige din boligs kvaliteter. 

Vi guider dig hele vejen igennem oprettelsen af boligannoncen, og vores kundeservice står også altid til rådighed, hvis der måtte opstå spørgsmål undervejs.

Du kan enten tage kontakt til os via chatten i højre hjørne eller via e-mail: kundeservice@boligzonen.dk.

Har du en bolig, som skal udlejes hurtigst muligt, så er der en række muligheder for at fremme udlejningen af din bolig mest muligt. 

Har du ikke allerede oprettet en boligannonce med angivelse af den snarlige indflytningsdato, så kan du med fordel oprette din boligannonce her, så boligsøgende let kan finde netop din bolig, når de søger efter lejeboliger på BoligZonen. 

Du kan også selv søge efter en lejer blandt de boligsøgende, som har oprettet en boligsøgerannonce på BoligZonen. Dér vil du også nemt kunne filtrere og selektere blandt de boligsøgende, så du hurtigt får et overblik over, hvilke af de boligsøgende, som opfylder dine kriterier til en kommende lejer. 

Se udvalget af boligsøgende her, og tag direkte kontakt til dem, du godt kunne se som en kommende lejer til din bolig!

Det første helt naturlige skridt i at få en bolig udlejet er, at oprette en boligannonce her på BoligZonen. Det giver de boligsøgende mulighed for at finde netop din bolig, og tage kontakt direkte til dig, når de søger efter en lejebolig i netop dit område. 

En anden mulighed er at søge blandt de boligsøgende, der har oprettet en boligsøgerannoncer på BoligZonen. En Boligsøgerannonce er en annonce, som er udfyldt af den boligsøgende med angivelse af en række oplysninger, dels om den boligsøgende selv, men også om de kriterier som den boligsøgende har til sin kommende lejebolig. 

Det giver dig som udlejer mulighed for at selektere blandt de boligsøgende, og dermed finde en lejer til din bolig, som opfylder præcis de krav, som du har til din kommende lejer. 

Find din kommende lejer her – se Boligsøgerannoncer!

Hos BoligZonen står vi altid klar til at hjælpe dig – uanset om du skal udleje én eller flere boliger.

Vi guider dig hele vejen – både før, under og efter oprettelsen af boligannoncen, og vores kundeservice står også altid til rådighed, hvis der måtte opstå spørgsmål undervejs.

Har du mange boliger, der skal udlejes på én gang, så kontakt os også gerne for at høre mere om muligheden for at lette oprettelse af flere boligannoncer på én gang. 

Du kan enten tage kontakt til os via chatten i højre hjørne eller via e-mail: kundeservice@boligzonen.dk.