300.000+

besøgende om
måneden

160.000+

boligsøgende

9.000+

udlejere

Udlej hurtigt din bolig på BoligZonen

Vi har gjort det nemt og gratis for dig som udlejer at udleje din bolig, uanset om der er tale om professionel eller privat boligudlejning. Hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål omkring udlejning af din bolig, er du meget velkommen til at skrive til os på udlejning@boligzonen.dk - vi glæder os til at høre fra dig!

Find din kommende lejer gratis - tag direkte kontakt til
aktive boligsøgende, der søger en bolig som din

Hos BoligZonen har du, så længe du har en online boligannonce, mulighed for at kontakte alle de aktive boligsøgende, som har søgekriterier, som passer til din bolig.

Vi håndplukker alle relevante boligsøgende til dit lejemål

Vi præsenterer dig på en let og overskuelig måde for de boligsøgende, der har afgivet boligønsker, som matcher til din lejebolig.

Søg og filtrer efter de boligsøgende, som matcher dine kriterier

Foretag en hurtig screening af, hvilke af de boligsøgende, som matcher til dine kriterier til en kommende lejer ved at bruge vores filtreringsmuligheder.

Få en præsentation af den boligsøgende og kontakt dem direkte

Vi indsamler de specifikke oplysninger om de boligsøgende, som er afgørende for, at du kan træffe beslutning om, hvem der skal være din kommende lejer.

Fremhæv din boligannonce

Med en fremhævet boligannonce vil du få en langt bredere og mere synlig eksponering af din bolig på BoligZonen. Hvilken pakke, der passer bedst til din bolig, kan du læse mere om nedenfor.

Pakke / PRO
Topplacering af din boligannonce
Fri kontakt på din boligannonce
Visning på forsiden
Fremhævet annonce

Med en PRO-annonce vil boligannoncen, udover...

Pakke / FRI
Fri Kontakt af din boligannonce

Med fri kontakt på din boligannonce vil alle boligsøgende på BoligZonen kunne tage kontakt til dig som udlejer, uden først at skulle betale for et medlemsskab på BoligZonen....

Pakke / TOP
Topplacering af din boligannonce

Med en topplacering vil du få eksponeret boligen øverst i de relevante søgeresultater. Tilkøb af toppplacering er specielt relevant for dig, som har en ledig bolig i de byer...

Hvad sker der, når din boligannonce er oprettet?

Vi validerer og godkender altid manuelt nye boligannoncer. Det gør vi for at skabe sikkerhed og tryghed for de boligsøgende, der gør brug af vores boligportal.

Boligvisning og annoncering

Når du har fået godkendt din boligannonce, vil annoncen først og fremmest være online og tilgængelig i alle relevante søgninger på BoligZonen. Din boligannonce bliver naturligvis vist på BoligZonens komplette boligvisning over ledige lejemål, men også på samtlige relevante søgninger, hvor din lejebolig matcher til de boligsøgendes kriterier til en kommende lejebolig.

1 BoligMatcher

Vi sender din boligannonce ud pr. mail til de boligsøgende, som har oprettet en BoligMatcher hos os, hbor de har anmodet om at blive orienteret, når der kommer en lejebolig som din.

2 Google annoncering

BoligZonen anvender Google Ads som led i vores annoncering. Det gør vi for at sikre, at boligerne, der er slået op på hjemmesiden, får så høj eksponering som mulig i Google.

3 Facebook annoncering

BoligZonen anvender Facebook Ads til annoncering på tværs af Facebook, Instagram og Messenger. Ud fra forskellige målsætninger vises visse boligannoncer i passende formater for udvalgte målgrupper.

4 E-mailmarketing

Som led i vores e-mailmarkedsføring vil din bolig blive sendt ud til de boligsøgende, som leder efter en lejebolig i det område, hvor din bolig er placeret.

5 BoligZonens egne Facebook-grupper

BoligZonens Facebook-grupper og -sider for ledige lejeboliger har mere end 450.000 medlemmer fordelt over hele landet. Vi annoncerer på basis boligannoncer i de relevante grupper i din boligs nærområde. Det øger boligannoncens eksponering i lokaleområdet bedst muligt.

Vores kundeservice

Vi er her for at hjælpe dig med din boligudlejning. Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

Kontakt os her

Mest spurgte spørgsmål
fra udlejere

Står du og skal til at udleje en eller flere boliger, så opret enkelt, hurtigt og gratis en boligannonce på BoligZonen, og find den rette lejer til din bolig.  

Du kan oprette din boligannonce her. 

Hos BoligZonen er det muligt at udleje alle typer boliger, så længe der er tale om en privat beboelse. 

På BoligZonen kan følgende boligtyper udlejes: 

  • Udlejning af lejlighed
  • Udlejning af hus 
  • Udlejning af rækkehus
  • Udlejning af værelse
  • Udlejning af studiebolig
  • Udlejning af bytteboliger

Der kan derimod ikke ske udlejning af erhvervsboliger.  

Hos BoligZonen er det gratis at udleje boliger. Du kan derfor helt gratis gøre brug af vores services, så som oprettelse af en boligannonce, udfyldelse af vores digitale lejekontrakt, og vores andre skabeloner, herunder ind- og fraflytningsrapporter, som vi stiller gratis til rådighed for dig der udlejer din bolig via BoligZonen. 

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt for dig at udleje din bolig. 

Vi anbefaler, at din boligannonce indeholder en så præcis beskrivelse af lejemålet, som muligt. På den måde får du de mest relevante henvendelser fra boligsøgende, som leder efter en lejebolig, der matcher lige din boligs kvaliteter. 

Vi guider dig hele vejen igennem oprettelsen af boligannoncen, og vores kundeservice står også altid til rådighed, hvis der måtte opstå spørgsmål undervejs.

Du kan enten tage kontakt til os via chatten i højre hjørne eller via e-mail: kundeservice@boligzonen.dk.

Har du en bolig, som skal udlejes hurtigst muligt, så er der en række muligheder for at fremme udlejningen af din bolig mest muligt. 

Har du ikke allerede oprettet en boligannonce med angivelse af den snarlige indflytningsdato, så kan du med fordel oprette din boligannonce her, så boligsøgende let kan finde netop din bolig, når de søger efter lejeboliger på BoligZonen. 

Du kan også selv søge efter en lejer blandt de boligsøgende, som har oprettet en boligsøgerannonce på BoligZonen. Dér vil du også nemt kunne filtrere og selektere blandt de boligsøgende, så du hurtigt får et overblik over, hvilke af de boligsøgende, som opfylder dine kriterier til en kommende lejer. 

Se udvalget af boligsøgende her, og tag direkte kontakt til dem, du godt kunne se som en kommende lejer til din bolig!

Det første helt naturlige skridt i at få en bolig udlejet er, at oprette en boligannonce her på BoligZonen. Det giver de boligsøgende mulighed for at finde netop din bolig, og tage kontakt direkte til dig, når de søger efter en lejebolig i netop dit område. 

En anden mulighed er at søge blandt de boligsøgende, der har oprettet en boligsøgerannoncer på BoligZonen. En Boligsøgerannonce er en annonce, som er udfyldt af den boligsøgende med angivelse af en række oplysninger, dels om den boligsøgende selv, men også om de kriterier som den boligsøgende har til sin kommende lejebolig. 

Det giver dig som udlejer mulighed for at selektere blandt de boligsøgende, og dermed finde en lejer til din bolig, som opfylder præcis de krav, som du har til din kommende lejer. 

Find din kommende lejer her – se Boligsøgerannoncer!

Hos BoligZonen står vi altid klar til at hjælpe dig – uanset om du skal udleje én eller flere boliger.

Vi guider dig hele vejen – både før, under og efter oprettelsen af boligannoncen, og vores kundeservice står også altid til rådighed, hvis der måtte opstå spørgsmål undervejs.

Har du mange boliger, der skal udlejes på én gang, så kontakt os også gerne for at høre mere om muligheden for at lette oprettelse af flere boligannoncer på én gang. 

Du kan enten tage kontakt til os via chatten i højre hjørne eller via e-mail: kundeservice@boligzonen.dk.