Boligsøgende

Du skal købe adgang til BoligZonen for at kunne få vist udlejers kontaktoplysninger. Når du via en boligannonce har købt adgang til BoligZonen, kan du kontakte udlejer direkte via annoncen ved at trykke på knappen ”Kontakt udlejer”. Du kan også købe adgang fra vores bundmenu under "Køb adgang". Hos BoligZonen kan vi desværre ikke hjælpe dig med specifikke oplysninger om de enkelte lejemål. Spørgsmål herom skal derfor rettes direkte til udlejer via annoncen.


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Så kontakt os her

Hos BoligZonen har vi nultolerance over for falske annoncer. Alle annoncer bliver derfor manuelt valideret af os, så vi sikrer en så tryg boligsøgning som overhovedet muligt. Vi anvender også automatisk overvågningskontrol. Vores annoncer stammer fra både professionelle og private udlejere, og de kan derfor variere meget i deres udformning. 

Vi har til hensigt at drive en tillidsfuld boligportal, og vi bestræber os derfor altid på at levere den bedste service til vores kunder. Måtte du alligevel have mistanke om, at en falsk annonce skulle være sluppet igennem vores nåleøje, eller har du oplevet noget mistænksomt, vil vi meget gerne opfordre dig til at henvende dig til vores kundeservice med det samme. 

Tjek også gerne vores gode råd til en sikker boligsøgning her.


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Så kontakt os her

Boligannoncer skal – i henhold til vores vilkår – deaktiveres/slettes så snart boligen er udlejet. Alle boliger på BoligZonen er derfor som udgangspunkt ledige, når annoncen er aktiv. Det skal dog bemærkes, at det som oftest går meget stærkt på lejeboligmarkedet, og at visse lejeboliger derfor bliver meget hurtigt udlejet. 


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Så kontakt os her

Du kan oprette en Boligsøgerannonce her

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt profil, der præsenterer dig som boligsøgende, med angivelse af oplysninger om dig og dine kriterier til din kommende lejebolig. 

Er du boligsøgende, kan det derfor være en god ide at oprette en gratis Boligsøgerannonce, hvor udlejer på baggrund af dine oplysninger og annoncetekst kan rette henvendelse til dig med ledige lejemål, som opfylder dine kriterier. Oprettelse af en Boligsøgerannonce er gratis, men det kræver, at du forud for oprettelsen opretter en bruger på BoligZonen. 


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Så kontakt os her

Hos BoligZonen har vi et værktøj, BoligMatcher, der kan hjælpe dig med at finde din kommende lejebolig. En BoligMatcher er en tjeneste der, ud fra nogle af dig angivne kriterier, giver dig besked om nye relevante lejeboliger pr. email.

Tilmeld dig vores BoligMatcher og præcisér dine søgekriterier her.


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Så kontakt os her

Nej, BoligZonen udlejer eller administrerer ikke de lejeboliger, der formidles via BoligZonen. BoligZonen er en lejeboligportal, som videreformidler oplysninger om ledige lejeboliger i hele Danmark. Hensigten er, at du som lejeboligsøgende med fordel kan spare en masse tid i din boligsøgning ved at anvende vores service til at finde din lejebolig, fordi vi har samlet hovedparten af lejeboliger i Danmark ét sted.


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Så kontakt os her

Kan du – efter at have købt adgang til BoligZonen – ikke se udlejers kontaktoplysninger, skal du logge ud af din bruger på BoligZonen og dernæst opdatere siden ved at trykke ctrl + F5. Log herefter igen ind på BoligZonen, og du vil nu kunne se kontaktoplysningerne. Måtte det mod forventning ikke løse problemet, bedes du rette henvendelse til vores kundeservice, og så vil vi hjælpe dig videre. 


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Så kontakt os her

Udlejere opretter boligannoncer med det formål at få deres bolig udlejet. I langt de fleste tilfælde har udlejerne derfor også en helt naturlig interesse i at svare på de henvendelser, som de modtager i jagten på at finde den rette lejer til deres lejemål. Der kan være udlejere, som oplever at modtage så mange henvendelser fra interesserede lejere, at de ikke kan vende retur i lige så hurtigt omfang som de måske ønskede. Det er helt normalt, at der kan gå op til 8 dage, før du hører fra en udlejer. 


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Så kontakt os her

Har du oprettet en brugerkonto/profil hos BoligZonen, som du ønsker slettet, kan du altid rette henvendelse til vores kundeservice med besked herom. 


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Så kontakt os her

Har du mistanke om, at BoligZonen bliver misbrugt på den ene eller anden måde – f.eks. urigtige eller falske boligannoncer, skal du straks kontakte vores kundeservice, så vi kan få annoncen slettet.


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Så kontakt os her