1 værelses lejlighed på 43 m2

Jernbanegade,
7442 Engesvang

Månedlig husleje
3.107,-
Oprettet / Opdateret
100 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

1 værelses lejlighed i Engesvang

information om afdelingen: Boligerne er beliggende i den tidligere stationsbygning i centrum af Engesvang. Bygningen er i 1991 ombygget til selvstændige studieboliger. Der er vaskemaskine og tørretumbler i kælderen, som er gratis at benytte.<br /><br />Jernbanegade er en del af en afdeling, som består af 107 familieboliger, 26 studieboliger og 8 ældreboliger.<br /><br />Der er fibernet i boligerne. Se dine muligheder på www.tjekditnet.dk.<br /><br />Engesvang er en hyggelig lille stationsby med ca. 2.000 indbyggere, beliggende mellem Ikast og Silkeborg. <br /><br />Engesvang har dagligvareforretninger, benzintank, pizzeria & grillbar samt bilværksted. Desuden en række frisører samt lægehus og tandlæge. Fra jernbanestationen er der tog mod Herning og Skanderborg. Der er stort udbud af fritidsaktiviteter f.eks. motionscenter og skydning. Engesvang har desuden et rigt foreningsliv. <br /><br />Engesvang ligger meget naturskønt, her kan især fremhæves Bølling Sø på ca. 360 hektar, der har et rigt fugleliv. En travetur rundt om søen ender op i ca. 12 km. Søen er desuden omkranset af ca. 500 hektar fredet naturområde, med et rigt dyreliv. Skov- og Naturstyrelsen har i området anlagt et varieret udbud af stier, som muliggør traveture med fantastiske naturoplevelser.<br /><br />I byen er der dagplejere, børnehave, fritidshjem/klub, skole fra 0.-9. klasse.<br /> Husdyr: Husdyr er ikke tilladt. Udgifter ud over huslejen: El betales direkte til værket. Der betales aconto varme til Bomidtvest. Vand og vandafledning betales som et månedlig bidrag til Bomidtvest.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4848015
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
1
Størrelse
43 m2
Husleje
3.107,-
Aconto
0,-
Depositum
9.321,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.