1 værelses lejlighed på 27 m2

Børglumvej,
7400 Herning

Månedlig husleje
1.731,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

1 værelses lejlighed i Herning

Noget om afdelingen: Boligerne er beliggende på Børglumvej 41-87, Tjørring, 7400 Herning – opført i 1987-1989.<br /><br />Børglumparken er beliggende i et virkelig smukt område med Storåen i baghaven, og marker og træer så langt øjet rækker. Afdelingen rummer både studerende, børnefamilier og ældre, hvilket giver en alsidig beboerkreds. Boligerne i stueetagen har egen have. Der er gode indkøbsmuligheder og gode busforbindelser til Herning Centrum, som kun ligger ca. 4,5 kilimoter væk. Afdelingen ligger tæt på Lundgaardsskolen og kun ca. 8 km fra Universitetsbyen i Birk Centerpark. I 2015 har alle boliger fået udskiftet køkkener og hårde hvidevarer. I 2019 har alle familieboliger fået installeret en vaskemaskine og tørretumbler, samt et skab under håndvask i bad og et skab over vaskesøjlen. Husdyr: Husdyr, samt slanger og krybdyr er ikke tilladt. Yderligere afdelingsinfo: I 2013 har afdelingen fået nyt tag samt altaner. Køkkenerne er udskiftet i 2015. Afdelingen består af ialt 103 boliger, hvoraf 22 er studieboliger.<br /><br />I afdelingen er der 2 gildesale og et gæsteværelse samt gode parkeringsforhold tæt på boligerne. Yderligere har afdelingen 8 carporte fordelt på 4 parkeringsarealer, som beboerne har mulighed for at leje. I afdelingen er der også cykelskure samt 2 legepladser.<br /><br />Alle boligerne er tilmeldt YouSee grundpakken og har altan eller terrasse, dog enkelte med fransk altan. <br /><br />I familieboligerne er der komfur, emhætte og køleskab med fryser, samt vaskemaskine og tørretumbler. <br /><br />Ungdomsboligerne er udstyret med 2 kogeplader og køleskab med fryser, samt vaskemaskine og tørretumbler. <br /><br />Til alle boliger hører et kælderrum samt garderobeskab i min. ét værelse. Boligerne er forberedt med installationer til opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine. Udgifter ud over huslejen: Vand inkl. i husleje.<br />A conto varme betales sammen med huslejen til boligselskabet (inkl. udgiften til opvarmning af varmt vand).<br />El betales direkte til leveradør.<br />Antenneafgift (grundpakke) betales via huslejen. Evt. tillægspakker betales direkte til YouSee (valgfrit).<br />Evt. fibernet (tv/internet) betales direkte til udbyder (valgfrit), Stamdata: Afdelingen består af 81 familieboliger og 22 stk. studieboliger: <br />1 stk. 1-vær. <br />54 stk. 2-vær. <br />23 stk. 3-vær. <br />3 stk. 4-vær.<br />20 stk. 1-vær. studieboliger<br />2 stk. 2-vær. studieboliger

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6655395
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
1
Størrelse
27 m2
Husleje
1.731,-
Aconto
Depositum
5.193,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.