1 værelses lejlighed på 32 m2

Tietgensgade,
7400 Herning

Månedlig husleje
2.792,-
Oprettet / Opdateret
2 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

1 værelses lejlighed i Herning

Noget om afdelingen: Skønne og velindrettede studieboliger beliggende meget centralt og naturskønt med udsigt til det flotte Sønder Anlæg. Boligerne er beliggende i gåafstand til bymidte, indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner samt tog og busstation. Boligerne fremtræder lyse og venlige med trægulve og fin køkkenniche, og der er internetadgang i alle boliger.<br />Der forefindes vaskeri samt festsal i afdelingen og der er parkeringsforhold ved boligerne. Husdyr: Husdyr er tilladt iht. reglement – se hvilke husdyr der er tilladt i husordenen. Yderligere afdelings info: <b>Tietgensgade</b><br />Studierum.<br />Festsal.<br />Pengeløst fællesvaskeri.<br />Elevator.<br /><br /><br /><b>Banegårdspladsen</b><br />Elevator.<br />Fælles tagterrasse.<br />Fælles vaskeri.<br />Fælles opholdsrum.<br />Porttelefon.<br /><br /><br /><b>Thrigesvej</b><br />Elevator.<br />Fælles opholdsrum, festsal og fællesvaskeri må benyttes på Tietgensgade.<br />Porttelefon.<br /> Udgifter ud over huslejen: Forbrugsafgifter Stamdata: Boligerne er en del af en større afdeling med i alt 156 studieboliger: <br /><b>Tietgensgade</b><br />47 stk. 1-rum. <br />36 stk. 2-rum. <br /><br />Byggeriet er opført i 1999.<br /><br /><b>Banegårdspladsen</b><br />31 stk. 2-vær. <br /><br />Byggeriet er opført i 2004.<br /><br /><b>Thrigesvej</b><br />42 stk. 2-vær. <br /><br />Byggeriet er opført i 2004. Faciliteter: <b>Tietgensgade</b><br />2 kogeplader, køleskab, emhætte og lille ovn. Eget toilet og bad. Alle boligerne har bredbånd.<br /><br /><b>Banegårdspladsen</b><br />Komfur, emhætte og køleskab med lille fryser. Der er trægulv i stue, køkken og gang. Der er klinker i badeværelset.<br />I boligen er der en hems - belægning her er en træplade. <br /><br /><b>Thrigesvej</b><br />4 kogeplader, indbygningsovn med microovn, emhætte og køleskab med lille fryser. Der er trægulv i stue, køkken og gang. Klinker i badeværelse.<br />Alle boliger har egen altan. Alle boligerne har bredbånd. Afstand til: Handels- og Ingeniørhøjskolen: ca. 4 km.<br />TEKO Center Danmark: ca. 4 km.<br />Teknisk Skole: ca. 4 km.<br />Herning Gymnasium: ca. 2,5 km.<br />Herning Handelsskole: ca. 2,5 km.<br />Togstation: ca. 100 m.<br />Bybus: ca. 50 m.<br />Herning Centralbibliotek: ca. 2,5 km<br /><br /> Grundplaner: Ingen grundplaner er målfaste.<br /><br />Grundplanerne er gældende for et standardlejemål - dette betyder, at der kan være afvigelser fra det, du ser på hjemmesiden og det aktuelle tilbud, du evt. får tilsendt.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7274723
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
1
Størrelse
32 m2
Husleje
2.792,-
Aconto
Depositum
4.500,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.