1 værelses lejlighed på 30 m2

Torvegade,
7790 Thyholm

Månedlig husleje
2.222,-
Oprettet / Opdateret
127 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

1 værelses lejlighed i Thyholm

Information om afdelingen: Etagebyggeriet er opført i 1990 og er beliggende i Hvidbjerg. Der er møntvaskeri og opbevaringsrum i kælderen. Der er ikke trapper til boligerne i stueplan. <br />Torvegade 18-20 er ungdomsboliger.<br />Boligerne er en del af en afdeling består af 77 familieboliger, 6 studieboliger og 17 ældreboliger. <br />TV/Internet: Se dine muligheder på www.tjekditnet.dk.<br />Hvidbjerg ligger 22 km nord for Struer på halvøen Thyholm. Det er en stationsby med ca. 1.100 indbyggere. Thyholm skole og Thyholm Børnehus med vuggestue og børnehave ligger i Hvidbjerg. Der er mulighed for indkøb på byens butikstorv. <br />Midtpunkt Thyholm, som huser idrætshal, fitnesscenter, bibliotek og musikskole er bygget sammen med skolen. <br />Hvidbjerg Kommuneplantage er beliggende syd for Hvidbjerg og består af godt 40 ha plantage plantet på et lavt, fladt og sandet område.<br /> Husdyr: Husdyr er tilladt i henhold til afdelingens ordensreglement. Husdyr er dog ikke tilladt i studieboligerne. Udgifter ud over huslejen: El betales direkte til værket. Der betales aconto varme, vand og vandafledning til Bomidtvest.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6602154
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
1
Størrelse
30 m2
Husleje
2.222,-
Aconto
0,-
Depositum
6.666,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.