16 m2 værelse i Vissenbjerg

Faciliteter

Areal
16m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Svanevej
Depositum:

6.000 kr

Leje per måned:

2.500 Kr/md

Værelse med adgang til toilet, bad samt køkken/alrum udlejes Overtagelse snarest muligt

16 m2 værelse til leje i 5492 Vissenbjerg

Stort værelse til leje på Svanevej i 5492 Vissenbjerg. Værelset er på 16 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Svanevej i 5492 Vissenbjerg

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Svanevej er 2.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 6.000 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 5492 Vissenbjerg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5492 Vissenbjerg? I øjeblikket finder du 2 lejeboliger i 5492 Vissenbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.