2 værelses hus i Brovst

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
117 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Børglumvej
Depositum:

15.200 kr

Leje per måned:

5.816 Kr/md

Hyggeligt 2. værelses rækkehus på 75 m2. i ét plan.Fra stuen er der udgang til en flisebelagt terrasse og en overskuelig have.Det er tilladt at holde husdyr i boligen. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der må ikke opsættes parabolantenne, før opsætningen har været forelagt udlejer. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Såfremt du ikke er under uddannelse eller ung med særligt behov bortfalder ungdomsboligbidraget. Det er ikke tilladt at holde kat på Teglvænget i Brovst. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Mindre hus på 75 m2 til leje 9460 Brovst

I dette hus på Børglumvej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Børglumvej i 9460

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Børglumvej  ligger på 5.816 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9460 Brovst

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9460 Brovst? Du kan i øjeblikket finde 26 lejeboliger i Brovst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.