2 værelses hus på 86 m2

Skjernåvej,
6880 Tarm

Månedlig husleje
5.779,-
Oprettet / Opdateret
74 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses hus i Tarm

Information om afdelingen: Boligerne er opført som rækkehuse med have. De er beliggende i parcelhuskvarter i Lønborg og har er eget skur.<br />Boligerne er en del af en afdeling består af 38 familieboliger og 42 ældreboliger.<br />TV/Internet: Se dine muligheder på www.tjekditnet.dk.<br />Lønborg ligger 8 km syd vest for Skjern og 8 km nord øst for Hemmet.<br />Der bor ca. 250 indbyggere i Lønborg. Der er privatdagpleje i Lønborg og nabobyen Vostrup. Børnehave, skolefritidsordning og skolemed overbygning findes i Tarm, der ligger 5 km fra Lønborg.<br />I samarbejde med nabobyen Vostrup, er det muligt at gå til gymnastik, badminton, spejder, knipling samt olie- og porcelænsmaling. Tæt på byen ligger naturområdet Lønborg Hede og Skjern Enge. www.loenborgvostrup.dk<br /> Husdyr: Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement. Udgifter ud over huslejen: Boligerne har elvarme og der er installeret en varmepumpe. El, vand og vandafledning betales direkte til værkerne.<br />Boliger med elvarme: Hvis man har et elforbrug på over 4.000 kWh om året, kan man få tilskud til den del af forbruget, der ligger over de 4.000 kWh. Man søger tilskuddet hos sin el leverandør.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4848050
Boligtype
Hus
Antal værelser
2
Størrelse
86 m2
Husleje
5.779,-
Aconto
0,-
Depositum
14.000,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.