2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
30. nov 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

20.385 kr

Leje per måned:

6.795 Kr/md

Lys lejlighed i hjertet af Aalborg! Drømmer du om en vaskeægte citylejlighed med Aalborg midtby lige udenfor din hoveddør? Så her vi her et godt bud på din kommende bolig. Her får du: En dejlig lys lejlighed med et moderne køkken med opvaskemaskine og rigeligt med skabsplads. Et badeværelse med lys i spejlet, skabsplads under vasken og bruseniche. Rummelig stue med plads til både sofagruppen og spisebordet samt soveværelse med direkte udgang til altanen, hvor du kan sidde og nyde de varme sommeraftener. OBS: Der er elevator i ejendommen.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vesterbro er 6.795 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.385 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.