2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
30. nov 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

20.385 kr

Leje per måned:

6.795 Kr/md

Charmerende & moderniseret lejlighed! Er du på jagt efter en stor, moderne lejlighed beliggende i hjertet af Aalborg med alt, hvad byen har at byde på lige udenfor din hoveddør? Så har vi her et godt bud på din drømmelejlighed. Her får du: En lys lejlighed med intet mindre end altaner på begge sider, så du altid er sikker på, at kunne sidde og nyde solen. Et moderne køkken med masser af skabsplads, opvaskemaskine og direkte udgang til den ene af de to altaner. Lyst køkken med skabsplads under vasken. Hyggelig stue med plads til sofa og spisebord, samt et lyst soveværelse med direkte udgang til den anden af de to altaner. Bonusinfo: der er elevator i ejendommen!

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 82 m2.

Om boligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbro er 6.795 kr.
Depositum
Du skal lægge 20.385 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.