2 værelses lejlighed på 83 m2

Borgergade,
7441 Bording

Månedlig husleje
6.461,-
Oprettet / Opdateret
24 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses lejlighed i Bording

Information om afdelingen: Flot og attraktivt etagebyggeri i centrum af Bording opført i 2002. Borgergade er en del af en større afdeling, som består af 107 familieboliger, 26 studieboliger og 8 ældreboliger.<br /><br />Der er et depotrum til hver bolig i kælderen. Boligerne på 1. sal har egen altan. Der er ikke fælles vaskeri.<br /><br />Der er fibernet i boligerne. Se dine muligheder på www.tjekditnet.dk.<br /><br />Bording er en lille stationsby med ca. 2.300 indbyggere. Bording ligger ca. 20 km. fra både Herning og Silkeborg, som er nem at komme til med motorvej. Der kører desuden både bus og tog til Bording<br /><br />Der er en Fakta, kiosk og pizzeria samt bl.a. et åbent bibliotek og frilufts-bad. I byen er der dagplejere, børnehave, SFO og skole fra 0.-9. klasse. Der er gode tilbud om fritidsaktiviteter. Der bl.a. en stor hal med fitnesscenter.<br /> Husdyr: Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement. Udgifter ud over huslejen: El, varme, vand og vandafledning betales direkte til værkerne.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6042121
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
83 m2
Husleje
6.461,-
Aconto
0,-
Depositum
21.200,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.