2 værelses lejlighed på 106 m2

Præstegårdsvej,
7570 Vemb

Månedlig husleje
5.338,-
Oprettet / Opdateret
54 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses lejlighed i Vemb

Information om afdelingen: Bygningen er lavet om til etagebyggeri i 1991, den var førhen et æggepakkeri. <br />Der er elevator i bygningen og kælderrum til alle boligerne. <br />Boligerne er en del af en afdeling består af 42 familieboliger, 4 studieboliger og 32 ældreboliger.<br />TV/Internet: Se dine muligheder på www.tjekditnet.dk. <br />Vemb er en by med et rigt og varieret butiks- og handelsliv. Der bor ca. 1.250 indbyggere i stationsbyen, der kun ligger 17 km fra Vesterhavet. Lilleåen og Storåen mødes syd for Vemb og bliver til en hel lille flod, et sandt lystfiskerparadis. Fra Vemb er der kun få km til Råsted, hvor man finder en af Danmarks fineste Golfbaner. Lidt syd for Vemb, ligger den gamle herregård Nørre Vosborg.<br />Der er børnehave og dagplejer i byen og Vemb Skole går fra 0. til 7. klasse. <br />I Vemb hallen kan man gå til mange forskellige sportsgrene, for eksempel fodbold, kroket, zumba, gymnastik, håndbold, tennis.<br />www.vemb.dk. Husdyr: Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement. Udgifter ud over huslejen: El og varme betales direkte til værkerne. Vand og vandafledning er inkl. huslejen.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4848073
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
106 m2
Husleje
5.338,-
Aconto
0,-
Depositum
15.950,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Tilladt
Elevator
Ja
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.