3 vær. i 2 plan - Stavnsvej i Tilst

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Stavnsvej
Depositum:

22.560 kr

Leje per måned:

7.520 Kr/md

Dejlig 3 vær. lejlighed på 66 kvm. til udlejning. Lejligheden er i 2 plan, og der hører endvidere dejlig og hyggelig lille have til. Lejligheden er fordelt med stue, køkken og bad i stueplan samt 2 værelser på 1. sal, hvoraf trappen går op i det ene værelse. Af hårde hvidevarer findes emhætte, indbygningsovn, glaskeramiske kogeplader og køle-/fryseskab endvidere kombineret vaske-/tørremaskine på badeværelset. Lejligheden er derfor ikke delevenlig til studerende. Fælles græsarealer og p-pladser. Fælles vaskeri i kælderen blok 2, hvor der også findes depotrum. Tæt på offentlige transport og du er nemt på motorvejen, hvis du har bil. Der er gode indkøbsmuligheder, hvor du bl.a. har Bilka, Netto, Bauhaus, Elgiganten, Jysk m.m lige i nærheden. OBS: Ved henvendelse må du gerne oplyse lidt om dig/jer selv - alder/job/studerer/husdyr m.v. samt telefon nr./mailadresse. Henvendelse kan ske til mail: EMAIL - husk at oplys adressen på lejligheden. 3 mdr. depositum Omkodning af vaskekort kr. 75,00 Depositum vaskekort kr. 300,00 Navneskilt kr. 130,00 Lejer afregner selv el, vand og varme direkte til forsyningsselskaberne. (afsæt ca. forbrug kr. 1.000,00). Husdyr ikke tilladt. OBS: Billederne ...

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 8381 Tilst

På Stavnsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 66 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Stavnsvej i 8381

Husleje
Du skal betale 7.820 kr. om måneden for denne bolig på Stavnsvej.
Depositum
Du skal lægge 23.460 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-20.

Andre lejeboliger i 8381 Tilst

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8381 Tilst? Du kan i øjeblikket finde 58 lejemål i Tilst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.