3 vær lejlighed i Gl. Brabrand, Århus

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Hoffmannsvej
Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

8.900 kr

Depositum:

26.700 kr

Leje per måned:

8.900 Kr/md

Lejligheden er beliggende i Bakkerne i Brabrand med udsigt ud over Brabrand sø og Årslev Engsø. Godt, stort badeværelse og køkken samt 3 store rum. Der er altan og masser af p-pladser. Der er 7 km til centrum, og kun få hundrede meter til Brabrand cykelsti, der fører lige til centrum uden at krydse trafikveje.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 8220 Brabrand

På Hoffmannsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Hoffmannsvej i 8220

Husleje
Du skal betale 8.900 kr. om måneden for denne bolig på Hoffmannsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.700 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8220 Brabrand

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8220 Brabrand? I øjeblikket kan du finde 57 lejeboliger i 8220 Brabrand her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.