3 værelses hus på 85 m2

Stormgade,
7673 Harboøre

Månedlig husleje
5.498,-
Oprettet / Opdateret
54 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses hus i Harboøre

Information om afdelingen: BOLIGERNE UDLEJES KUN I EN TIDSBEGRÆNSET PERIODE PGA. RENOVERING.<br />Rækkehusene er opført i 1984 og 1986 i den nordlige del af byen, tæt på stationen. Hver bolig har en have og et skur.<br />Harboøre er en alsidig stationsby med ca. 1.500 indbyggere og med havet som nabo og en pragtfuld natur.<br /><br />Der er 2 supermarkeder i byen, hvoraf den ene har en bagerbutik. I byen findes også Harboøre Pizza og Grill. På Harboøre Hotel er der overnatningsmuligheder. <br /><br />Der er et rigt foreningsliv i byen. Harboøre Centeret er et moderne idræts- og kulturcenter med et hav af fritidsaktiviteter både ude og inde. Her er mulighed for at dyrke bla. fitness, fodbold, squash, skydning, gymnastik, bmx cykling og meget mere. <br />Hvert år afholdes sommerens festival – Haze over Haarum, som er et musikalsk hit for tusindvis af unge og voksne.<br /><br />I byen er der dagplejer, børnehave og folkeskole med 0. – 9. klasse.<br /><br />TV/internet: Se dine muligheder på www.tjekditnet.dk. <br />Afdelingen består af 79 familieboliger og 16 studieboliger. Husdyr: Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement. Det er dog ikke tilladt at holde husdyr i studieboligerne. Udgifter ud over huslejen: El, varme, vand og vandafledning betales direkte til værkerne.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6654735
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
85 m2
Husleje
5.498,-
Aconto
0,-
Depositum
12.400,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.