3 værelses hus på 89 m2

Violvej,
6990 Ulfborg

Månedlig husleje
6.211,-
Oprettet / Opdateret
30 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses hus i Ulfborg

Information om afdelingen: Violvej 10-20 er parcelhuse opført i 1993. Boligerne har egen have og skur. Der er tre garager, som alle boligerne kan leje. Violvej 2-8 er ældreboliger. <br />Boligerne er en del af en afdeling består af 42 familieboliger, 4 studieboliger og 32 ældreboliger.<br />TV/Internet: Se dine muligheder på www.tjekditnet.dk. <br />Thorsminde er en by med en speciel beliggenhed på den smalle landtange mellem Vesterhavet og Nissum Fjord. Uanset hvor man færdes i Thorsminde-området har man en dejlig udsigt til fjord, klit og hav. Dejligt camping- og sommerhusområde.<br />Havnen i Thorsminde syder af livlig aktivitet og stille charme. Flere spisesteder i byen. <br />Der er købmand i byen, men hvis man skal handle andre ting, så skal man til Ulfborg eller Holstebro. <br />Skole og daginstitution ligger i Staby, som ligger 17 km syd for Thorsminde.<br />Thorsminde Idrætsforening, Jagtforening samt Borgerforening har alle mange aktiviteter for borgerne. <br />www.thorsminde.dk. Husdyr: Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement. Udgifter ud over huslejen: El, vand og varme betales direkte til værkerne. Der betales aconto vandafledning til Bomidtvest.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6200817
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
89 m2
Husleje
6.211,-
Aconto
0,-
Depositum
12.734,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.