3 værelses hus på 85 m2

Fuglebakken,
7830 Vinderup

Månedlig husleje
6.216,-
Oprettet / Opdateret
8 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses hus i Vinderup

Information om afdelingen: Husene, som er beliggende i den østlige del af byen, er opført i 1989. Hver bolig har en have og et skur. Boligerne 23A+B har desuden en carport.<br />Mellem Stubbergård Sø og Feldborg Plantage ligger landsbyen Herrup med sine ca. 260 indbyggere.<br /><br />Herrup ligger i et fantastisk landskab centralt mellem Holstebro, Skive og Viborg, som alle kan nås indenfor 20-30 min. i bil. Byen ligger cirka 10 minutter fra Holstebromotorvejen.<br /><br />Der er oplagte muligheder for naturoplevelser på de mange stier i istidslandskabet mod nord og skovene mod syd.<br /><br />Herrup Kulturhus er ikke kun centrum for kultur og fest, men også for sport og motion. Her holder Herrup Fitness til og der er masser af aktivitetsmuligheder inde og ude – bl.a. professionelle petanquebaner, bålhytter og legeplads.<br /><br />Landsbyens børn kan gå i skole i Sevel eller Haderup. Det er også her, du kan foretage de daglige indkøb.<br />TV/internet: Der er fibernet i boligen. Se dine muligheder på www.tjekditnet.dk. <br />Afdelingen består af 79 familieboliger, 14 studieboliger og 28 ældreboliger. Husdyr: Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement. Udgifter ud over huslejen: Boligerne har elvarme (med varmepumpe). El og vand betales direkte til værkerne. Der betales aconto vandafledning til Bomidtvest.<br />Hvis man har et elforbrug på over 4.000 kWh om året, kan man få tilskud til den del af forbruget, der ligger over de 4.000 kWh. Man søger tilskuddet hos sin el leverandør.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6205680
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
85 m2
Husleje
6.216,-
Aconto
0,-
Depositum
13.325,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.