3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
27. nov 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Boulevarden
Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.185 kr

Leje per måned:

7.395 Kr/md

Moderniseret og delevenlig lejlighed midt i Aalborg centrum! Er I på jagt efter en lækker delevenlig lejlighed med byens pulserende liv lige udenfor jeres hoveddør? Så kan denne lejlighed blive jeres kommende hjem. Her får I: Når I bevæger jer ind i gangen, bliver I mødt af den lyse fordelingsgang, som fører jer videre til lejlighedens forskellige rum. I åben forbindelse med fordelingsgangen finder I lejlighedens store og moderniseret køkken med opvaskemaskine og plads til spiseplads. Fordelingsgangen fører jer videre til lejlighedens store lyse badeværelse, stue samt værelse.

Stor lejlighed på 96 m2 til leje 9000 Aalborg

På Boulevarden finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 96 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Boulevarden i 9000

Husleje
Du skal betale 7.395 kr. om måneden for dette lejemål på Boulevarden.
Depositum
Du skal lægge 22.185 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.