3 værelses lejlighed på 90 m2

Stormgade,
9000 Aalborg

Månedlig husleje
7.433,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
15. aug 2024
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Aalborg

Øst for Aalborg centrum ligger Alabu Boligs afdeling 68, som omfatter fire ejendomme på henholdsvis Østerbro Brygge, Østre Havne Gade, Stormgade og Signalvej. Afdelingen rummer både ungdomsboliger og familieboliger. Østerbro Brygge: Ejendommen fra 2013 er opført i seks etager med røde murstensfacader og består af ungdomsboliger. Lejlighederne har to værelser, køkken med køle-/fryseskab, bad samt eget depotrum i kælderen. De fleste lejligheder har altan. I afdelingen er der fælles vaskeri, elevator, fælles samlingsrum, bilparkering og overdækket cykelparkering. Ovenpå p-anlægget i stueetagen er der adgang til et stort, grønt opholdsareal. Østre Havnegade: Ejendommen fra 2017 er opført i fem etager med røde murstensfacader og består af ungdomsboliger. Lejlighederne har to værelser, køkken med køle-/fryseskab samt badeværelse. De fleste lejligheder har altan. I afdelingen er der fælles vaskeri, elevator cykelparkering samt mulighed for bilparkering mod betaling. Stormgade: Ejendommen fra 2018 er opført i syv etager med murstensfacader og består af både ungdomsboliger og familieboliger. Lejlighederne har to eller tre værelser, bad, køkken med induktionskomfur og køle-/fryseskab. Alle familieboliger har altan, mens ungdomsboligerne har fransk altan. I afdelingen er der fælles vaskeri, festlokale, elevator og cykelparkering. Signalvej: Ejendommen fra 2013 er opført i fire etager med hvidpudsede facader og består af ungdomsboliger. Lejlighederne har to værelser, bad, køkken med køle-/fryseskab samt eget depotrum i kælderen. Der findes forskellige typer lejligheder med enten fransk altan eller egen altan. Ejendommen har fælles vaskeri, elevator, cykelkælder. Der er mulighed for parkering på terræn.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7257428
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
90 m2
Husleje
7.433,-
Aconto
1.560,-
Depositum
33.430,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
15. aug 2024
Husdyr
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.