3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Borgergade
Forbrug:

1.467 kr/md

Forudbetalt leje:

8.139 kr

Depositum:

24.418 kr

Leje per måned:

8.139 Kr/md

Lejlighed i ejendommens tagetage. Dejlig afskærmet og indbygget tagterrasse med stikkontakt og udsigt over Aalborgs tage og spir mod sydvest. Loft til kip og frithængende bjælker. Stor hems. Køkken i sort højglans m/alukanter. Keramisk komfur, stål køle/fryseskab, emhætte og opvaskemaskine. Badeværelse med gulvvarme og håndklædetørrer. Bordarrangement i valnød m/integreret vask. Marmorfliser på gulv. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Husdyr er ikke tilladt.

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 9000 Aalborg

På Borgergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Borgergade i 9000

Husleje
Du skal betale 8.139 kr. om måneden for denne bolig på Borgergade.
Depositum
Du skal lægge 24.418 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2020-11-15.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.