3 værelses lejlighed på 76 m2

Viborgvej,
7400 Herning

Månedlig husleje
5.992,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Herning

Husdyr: Husdyr er ikke tilladt. Noget om afdelingen: Boligerne er beliggende på Viborgvej 61, samt Krarupsvej 8, 7400 Herning - opføres i 2025-2026. <br /><br />Afdelingen forventes at blive helt røgfrit. Det betyder der ikke må ryges i boliger samt på hele matriklen.<br /><br />Afdelingen er endnu ikke under opførelse, overtagelse uvist. Stamdata: Afdelingen består af ialt 39 familieboliger.<br /><br />14 stk. 2-rums<br />16 stk. 3-rums<br />9 stk. 4-rums Udgifter ud over huslejen: Betales direkte til leverandørerne. Yderligere afdelingsinfo: Afdelingen ligger bynært, tæt på indkøb, transport, gågaden mv.<br /><br />De fleste boliger får altan, og er udstyret med kogeplader, indbygningsovn, køle-/frys, emfang, vaskemaskine, tørretumbler og garderobeskabe. <br />Gulvvarme i badeværelse.<br /><br />Afdelingen har elevator samt decentral ventilation, samt depotrum.<br />

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7163509
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
76 m2
Husleje
5.992,-
Aconto
Depositum
36.500,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.