3 værelses lejlighed på 112 m2

Lyngens Kvarter,
7400 Herning

Månedlig husleje
7.772,-
Oprettet / Opdateret
2 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Herning

Noget om afdelingen: Afdelingens boliger er både lejligheder og huse i naturskønt område med kort afstand til Fuglsang sø, Holing sportscenter, Hundeskov samt Løvbakkerne. Gode busforbindelser til Herning, hvor der er mange indkøbsmuligheder.<br />Meget aktiv afdeling med billiardklub, tømrerværksted, petanque klub, fiske/fotoklub, Betonblomsten (månedsavis) og boldbaner. Ligeledes er der mange legepladser og mulighed for leje af p-plads i aflåst kælder. Husdyr: Husdyr er tilladt iht. reglement – se hvilke husdyr der er tilladt i husordenen. Yderligere afdelings info: Festsal og pengeløst fællesvaskeri.<br />Udendørs elevator i 4 af blokkene Udgifter ud over huslejen: Stamdata: Afdelingen består af 453 familieboliger:<br />6 stk. 1-rum.<br />220 stk. 2-rum. <br />112 stk. 3-rum. <br />66 stk. 4-rum. <br />49 stk. 5-rum.<br />Byggeriet er opført i 1973/89. Faciliteter: Boligerne er opført i 1973/1980 - 30 boliger er totalrenoveret i 2011 - og udstyret med komfur, køle-/fryseskab, emhætte og skabe. Nogle boliger har installeret vaskemaskine. Et-rums boligerne er udstyret med trinette (køleskab og 2 kogeplader). Til nogle af boligerne hører 1 stk. kælderrum. Der er fællesvaskeri, beboerhus, gode parkeringsmuligheder samt mulighed for leje af p-plads i afdelingen. Grundplaner: Ingen grundplaner er målfaste.<br /><br />Grundplanerne er gældende for et standardlejemål - det betyder, at der kan være afvigelser fra det, du ser på hjemmesiden og det aktuelle tilbud, du evt. får tilsendt.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6928351
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
112 m2
Husleje
7.772,-
Aconto
Depositum
14.000,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.