4 værelses lejlighed på 112 m2

Virkelyst,
7400 Herning

Månedlig husleje
8.676,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

4 værelses lejlighed i Herning

Noget om afdelingen: Boligerne er beliggende på Virkelyst 110 - 122, Gjellerup, 7400 Herning - opført i 2012.<br /><br />Klosterparken er et smukt moderne hvidt byggeri, opført som seniorboliger, men er for både seniorer og familier. Afdelingen ligger tæt på indkøbsmuligheder og i et idyllisk nærmiljø. Alle boliger har åben stue og køkken, hvilket giver en større rumfornemmelse, og bedre udnyttelse af pladsen. Ansøgere på 60+ har fortrinsret til denne afdeling. I afdelingen er der kun intern fortrinsret for andre beboere i Klosterparken. Husdyr: Husdyr ikke tilladt. Yderligere afdelingsinfo: En hyggelig lille afdeling i hjertet af Gjellerup.<br /><br />Til boligerne beliggende på 1. sal er der elevator. Parkeringspladserne ligger lige ud for boligerne, og der er også et overdækket cykelskur.<br /><br />Lejlighederne er i et plan og indeholder blandt andet et stort badeværelse med underskabe samt garderobeskabe i alle værelser. Alle lejligheder har desuden altan eller terrasse og er beliggende enten i stueetagen eller på 1. sal. <br />Boligerne er udstyret med køle/frys, induktionsplader, indbygningsovn, emfang, vaskemaskine og tørretumbler. Der er også et lille depotrum inde i boligerne, og alle lejemål er forberedt til YouSee. Udgifter ud over huslejen: El betales direkte til leverandør.<br />Varme betales direkte til Verdo.<br />Vand betales direkte til Herning Vand.<br />Evt. kabel-tv betales direkte til YouSee (valgfrit). Stamdata: Afdelingen består af 12 fammilieboliger:<br />4 stk. 3-vær.<br />8 stk. 4-vær.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7166987
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
112 m2
Husleje
8.676,-
Aconto
Depositum
39.600,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.