6 værelses hus på 143 m2

Sandbyvej,
7870 Roslev

Månedlig husleje
9.316,-
Oprettet / Opdateret
172 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

6 værelses hus i Roslev

Information om afdelingen: Parcelhuset med fin lukket have er opført i 1986 og beliggende i Selde. Den er en del af en afdeling bestående af 7 familieboliger. <br />TV/Internet: Der er fiber i boligen, se dine muligheder på www.tjekditnet. dk. <br />Landsbyen Selde, beliggende ved Selde Vig på nordkysten af Salling, er omgivet af værdifulde naturområder og smukke landskaber. Kysten ved Selde Vig er præget af sandbanker med lavt vand, strandsøer og strandenge og er klassificeret som naturreservat med Ramsar-status.<br />Selve landsbyen ligger fint indpasset i landskabet med et let snoet gadeforløb, der giver byen en karakteristisk og rumlig varieret struktur.<br />Der bor ca. 360 indbygger i landsbyen, som er den sidste by inden færgen til Fur. Der er 27 kilometer til Skive og 11 km til Roslev.<br />Fursundhallen, der ligger i sammenhæng med skolen, har fitnesscenter, cafeteria og selskabslokaler, der findes belyste boldbaner, tennisbaner og strandhåndboldbaner, en lille bypark med åbent grillhus og bålplads.<br />Selde Brugs er et aktiv i byen og støttes af borgerne – også fra de omliggende landsbyer.<br />Dertil kommer de offentlige institutioner, så som Fursund Skole m. SFO og Selde børnehave i samme bygninger, der også huser ungdomsskolen.<br />www.fursundegnen.dk. <br /><br /><br /> Husdyr: Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement. Udgifter ud over huslejen: El og varme betales direkte til værkerne. Der betales aconto vand og vandafledning til Bomidtvest.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6173714
Boligtype
Hus
Antal værelser
6
Størrelse
143 m2
Husleje
9.316,-
Aconto
0,-
Depositum
16.000,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.