2 værelses lejlighed på 55 m2

Karine Krumpen,
8700 Horsens

Månedlig husleje
7.250,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Bo i en praktisk og hyggelig toværelses lejlighed, der byder på en gennemtænkt indretning og en skøn altan. Obs: denne bolig er spejlvendt ift. plantegning.

Køkken og stue I denne velindrettede lejlighed er køkkenet og stuen i ét. Den moderne og elegante køkkenplads er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer, mens den åbne planløsning fremhæver lyset og rummeligheden i dette centrale område. I stuen er der god plads til få skabt et hyggeligt sofaområde. Soveværelse Soveværelset er placeret for optimal komfort og privatliv. Det rummelige rum tilbyder tilstrækkelig plads til en dobbeltseng samt tre indbygget garderobeskabe til dine ejendele. Badeværelse Det enkle og stilrene badeværelse er opført i moderne materialer og farver. Badeværelset er udstyret med bruseniche, toilet, håndvask samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Altan/Terrasse Nyd øjeblikke i frisk luft på den charmerende private altan/terrasse, der tilbyder en rolig og behagelig udendørs oase. Obs: denne bolig er spejlvendt ift. plantegning.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6064898
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
55 m2
Husleje
7.250,-
Aconto
250,-
Depositum
21.750,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.