2 værelses lejlighed på 56 m2

Karine Krumpen,
8700 Horsens

Månedlig husleje
7.400,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Bo i en praktisk og hyggelig toværelses lejlighed, der byder på en gennemtænkt indretning og en skøn altan. Obs: denne bolig er spejlvendt ift. plantegning.

Køkken og stue Denne toværelses lejlighed udstråler en smart indretning med åben planløsning, der forener køkken og stue. Det moderne køkken er opført i stilfulde materialer, inkluderer alle de nødvendige hårde hvidevarer og indbyder til hyggelige madaftener. Soveværelse Lejlighedens rummelige soveværelse er godt placeret for optimal privatliv og komfort. Det er rummeligt nok til at rumme en dobbeltseng og byder på praktisk opbevaringsplads takket være to fastmonterede garderobeskabe. Badeværelse Badeværelset i denne lejlighed byder på enkel elegance med dets stilrene design. Det inkluderer en bruseniche, toilet, håndvask og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Altan/Terrasse Et betagende element i denne lejlighed er den private altan/terrasse, der giver mulighed for at trække frisk luft ind og skabe et udendørs opholdsområde, der er perfekt til afslapning. Obs: denne bolig er spejlvendt ift. plantegning.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6064937
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
56 m2
Husleje
7.400,-
Aconto
250,-
Depositum
22.200,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.