2 værelses lejlighed på 57 m2

Karine Krumpen,
8700 Horsens

Månedlig husleje
7.250,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Denne nyopførte toværelses lejebolig i Horsens er skabt til parret eller singlen, der værdsætter rummelighed og moderne design.

Køkken og stue Træd ind i en velindrettet toværelses lejlighed, hvor det lyse og stilrene køkken smelter sammen med stuen i en harmonisk åben forbindelse. Køkkenet præsenterer sig med moderne designelementer og inkluderer alt, hvad moderne hårde hvidevarer kan tilbyde. Soveværelse Lejligheden byder på et lyst og rummeligt soveværelse, der omfavner dig med to faste garderobeskabe og plads til en komfortabel dobbeltseng. Badeværelse Badeværelset er skabt med stilrene materialer og byder på en bruseniche, toilet, håndvask og skabsplads. En praktisk vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler er også en del af badeværelset. Altan/terrasse Når du træder ind i lejligheden, møder du en indbydende entré, der åbner op til de andre skønne rum i lejligheden.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6064935
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
57 m2
Husleje
7.250,-
Aconto
250,-
Depositum
21.750,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.